Sittsäck 'Largo' Red

Beskrivning

Sit&Joy Largo: Kvalitetssäcken från Sit&Joy

Largo sittsäck kombinerar robusthet med stil. Dess unika form och struktur ger den ett robust utseende, vilket ger en speciell atmosfär som passar både ditt hem och din trädgård.

Largo är designad för användning av en eller två personer. Det är den perfekta kärleksstolen för att koppla av tillsammans, oavsett om du tittar på en film eller har ett bra samtal. Naturligtvis är det också en perfekt plats att lounge ensam. Duo Largo erbjuder komfort för dig och din partner, barn eller vänner att njuta av tillsammans.

Tack vare botten av sittsäcken kan Bali också fungera som en bekväm plats att sitta på, och är inte begränsad till bara en stor "kudde som andra märken".


Vattenavvisande tyg: Lämplig för inomhus och utomhus

Polyestertyget speciellt utvecklat av Sit&Joy är vattenavvisande och dubbelsytt. Detta gör Basic-kollektionen också mycket lämplig för utomhusbruk. Vi rekommenderar att förvara sittsäcken torrt när den inte används. Detta förlänger livslängden och ger dig rätt till garantin. Men om sittsäcken blir blöt är detta lyckligtvis inget problem!

Det vattenavvisande tyget gör också rengöringen enkel. En trasa och mild tvål tar bort alla fläckar!


Basic Collection: Kombinera och skapa den ultimata loungeplatsen

Basic-kollektionen från Sit&Joy erbjuder en mångsidig färgpalett med 12 olika nyanser. Det här sortimentet innehåller både livfulla, djärva färger och subtila, lugnande toner.

Ge ditt utrymme en personlig touch med Sit&Joy sittsäckar från Basic-kollektionen, tillgängliga i 12 attraktiva färger. För en unik och stilren lounge, kombinera dessa sittsäckar med andra produkter från samma kollektion.

Grandio, Dolce, Senza, Largo, Rondo, Tutti.


Levereras med den bästa sittsäcksfyllningen: FlexiPearl® Original

Denna sittsäck levereras med FlexiPearl® Original sittsäcksfyllning. Dessa är nya, dammfria och fjädrande vita pärlor speciellt designade för sittsäckar.

På grund av sin storlek levereras denna sittsäck i flera lådor. Du måste fylla sittsäcken själv med det praktiska FlexiPearl® EasyFill-systemet.

Specifications

Modell Sittsäck
Märke Sit&Joy ®
Användning Indoor & Outdoor
Färg Röd
Förpackning 78 x 58 x 50 cm (2x)
Material Polyester (vattenavvisande)
Vikt 7.5 kg
Fyllning FlexiPearl® Original
Innehåll 400 l
Totallängd 165 cm
Totalbredd 135 cm
Totalhöjd 35 cm