Sittsäck Fyllning

Sittsäcks Fyllning: Toppkvalitetsfyllning för mer komfort

Upptäck den bästa sittsäcksfyllningen för ultimat komfort. Vår FlexiPearl-fyllning ger en oöverträffad sittupplevelse. Beställ nu och känn skillnaden!

4 artiklar

Behöver du hjälp? Vi hjälper dig gärna att göra ett bra val

Den bästa sittsäcksfyllningen för ultimat komfort

Om du letar efter den bästa sittsäcksfyllningen som får din sittsäck att se ut som ny igen, då är Sit&Joy rätt plats för dig.

FlexiPearl sittsäcksfyllning garanterar en oöverträffad sittupplevelse. Oavsett om du vill blåsa nytt liv i en gammal sittsäck eller helt enkelt letar efter en uppgradering, erbjuder denna sittsäcksfyllning den komfort du letar efter.


Varför välja FlexiPearl sittsäcksfyllning?

FlexiPearl-fyllningen är speciellt designad för den ultimata sittupplevelsen. Den anpassar sig efter din kropp och ger oöverträffat stöd och komfort. Oavsett om du läser en bok, tittar på en film eller bara kopplar av, ser vår sittsäcksfyllning till att du alltid är bekväm.

FlexiPearl sittsäcksfyllning är även lämplig för utomhusbruk. De speciella pärlorna absorberar inte fukt. Läs allt om utomhusbruk här.

Dessutom levereras sittsäcksfyllningen med FlexiPearl® EasyFill-systemet. Detta är en nylonpåse med påfyllningstunnel. Denna påfyllningstunnel har en påfyllningsdragkedja som passar alla Sit&Joy och Puffi sittsäckar. Detta gör det enkelt att fylla sittsäcken själv.

Även om din sittsäck inte har en dragkedja, är påfyllningstunneln praktisk. Du kan dosera sittsäcksfyllningen bättre och sätta påfyllningstunneln längre in i sittsäcken så att du spiller mindre.


FlexiPearl® Original - Den bästa sittpåsefyllningen

Den slitstarka FlexiPearl® Original sittpåsefyllningen är gjord för att hålla och håller din sittsäck bekväm i många år framöver. Pärlornas unika struktur ger oöverträffad komfort.

FlexiPearl® Original sittsäcksfyllning består av nya runda vita pärlor. Luftkammaren på varje pärla är intakt och är därför extra fjädrande. D

En sittsäck beställd från Sit&Joy är fylld med FlexiPearl® Original. Så att din nya sittsäck fylls med den bästa fyllningen som finns.


FlexiPearl® Återvunnen - Miljövänlig fyllning av sittsäckar

Den miljövänliga sittsäcksfyllningen FlexiPearl® Recycled är gjord av 100 % återvunnen EPS.

FlexiPearl® Recycled kommer att förlora sin form och styrka snabbare än FlexiPearl® Original. Detta beror på att pärlornas luftkammare inte längre alltid är intakt på grund av återvinningsprocessen. Detta gör pärlorna mindre motståndskraftiga och FlexiPearl® Recycled är lite dammigare.

Eftersom vi försöker återvinna så mycket som möjligt själva erbjuder vi FlexiPearl® Återvunnet som en lös sittsäcksfyllning för att fylla på din befintliga sittsäck.

Olika typer av beanbag-fyllning: alla för- och nackdelar förklaras.


Hur fyller du en sittsäck?

Att fylla en sittsäck kan vara en utmaning, men med FlexiPearl® EasyFill-systemet blir det en piece of cake:

  1. Välj en rymlig, ren arbetsplats. Du kommer alltid att spilla något.
  2. Öppna försiktigt påfyllningen av sittpåsar och drag den till blixtlåset på sittpåsskyddet.
  3. Lyft fyllningen och låt pärlorna rinna försiktigt ner i sittsäcken.
  4. Skaka sittsäcken regelbundet för att fördela sittsäcksfyllningen jämnt.
  5. Tillsätt mer sittsäcksfyllning om det behövs för önskad komfortnivå.

Upptäck allt om att fylla en sittpåse, inklusive video.


Varför Sit&Joy?

På Sit&Joy förstår vi vad som är viktigt i en sittsäck. Komfort, hållbarhet och stil är våra högsta prioriteringar. Våra produkter är designade med dig i åtanke, så att du alltid kan njuta av den ultimata komforten. Välj Sit&Joy och upplev skillnaden själv.

Vi har själva alla sittsäckar i lager, varför vårt lager innehåller enorma silos fyllda med miljarder pärlor för sittsäcksfyllningen. Det betyder att vi kan skicka din beställning samma arbetsdag.