Sittsäck 'Duo Largo' Old Green

Beskrivning

Sit&Joy Duo Largo: Chefen över alla sittsäckar

Duo Largo sittsäck är robust och snygg. Den unika formen och strukturen utstrålar ett robust utseende och ger en speciell touch som passar var som helst i ditt hem eller trädgård.

Duo Largo sittsäck är gjord för en eller två personer. En riktig kärleksstol för att njuta av en film eller ett bra samtal tillsammans. Men du kan också lounge på den perfekt på egen hand. Njut av komforten som Duo Largo erbjuder tillsammans med din partner, barn eller en vän.

Duo Largo kan också användas upprätt tack vare sin bas, vilket gör den till mer än bara en stor "kudde".


Vattenavvisande tyg: Lämplig för inomhus och utomhus

Polyestertyget speciellt utvecklat av Sit&Joy är vattenavvisande och dubbelsytt. Detta gör Duo-kollektionen också mycket lämplig för utomhusbruk. Vi rekommenderar att förvara sittsäcken torrt när den inte används. Detta förlänger livslängden och ger dig rätt till garantin. Men om sittsäcken blir blöt är detta lyckligtvis inget problem!

Det vattenavvisande tyget gör också rengöringen enkel. En trasa och mild tvål tar bort alla fläckar!


Duo-kollektion: Kombinera och skapa den ultimata loungeplatsen

Duo-kollektionen från Sit&Joy är inspirerad av den dubbla färgkombinationen, de dubbla funktionerna som en Sit&Joy sittsäck kan ge och det speciella vattenavvisande tyget som passar både inomhus och utomhus.

Skapa och dekorera ditt utrymme med Sit&Joy sittsäckar, kuddar och puffar från Duo-kollektionen i 4 trendiga färger. Kombinera denna produkt med en av följande produkter från Duo-kollektionen för en elegant och unik lounge:

Duo Largo, Duo Senza, Duo Pouf Rondo, Duo Pillow Rolly, Duo Pillow Tutti.


Levereras med den bästa sittsäcksfyllningen: FlexiPearl® Original

Denna sittsäck levereras med FlexiPearl® Original sittsäcksfyllning. Dessa är nya, dammfria och fjädrande vita pärlor speciellt designade för sittsäckar.

På grund av sin storlek levereras denna sittsäck i flera lådor. Du måste fylla sittsäcken själv med det praktiska FlexiPearl® EasyFill-systemet.

Specifications

Modell Sittsäck
Märke Sit&Joy ®
Användning Indoor & Outdoor
Färg Grön
Förpackning 78 x 58 x 50 cm (2x)
Material Polyester (vattenavvisande)
Vikt 7.5 kg
Fyllning FlexiPearl® Original
Innehåll 400 l
Totallängd 165 cm
Totalbredd 135 cm
Totalhöjd 35 cm