Poff 'Duo Rondo Extra' Old Green

Beskrivning

Sit&Joy Duo Rondo Extra: Den mångsidiga sittsäckspuffen

Duo Rondo är den mest mångsidiga i Sit&Joy sittsäcksfamiljen, nu tillgänglig i 3 varianter!

Duo Rondo Extra har en modulär konstruktion. Om du vill sitta bekvämt, använd den som en ottoman. Vill du bara koppla av? Använd den som sittplats. Vill du vila fötterna någonstans? Använd den som fotpall. Förlorat en drink eller något? Använd det som sidobord. Oändliga möjligheter med Duo Rondo!

Duo Rondo Extra är en stor ottoman med hål för snacks och drycker. Den praktiska dragkedjan ser till att du även kan använda Duo Rondo Extra som bord eller ottoman. Med 4 hål har du alltid en plats för din drink. Du kan förvara snacks i det extra utrymmet i mitten.

Duo Rondos är tätt fyllda så att de kan fungera som bord. Vill du använda den som sittplats? Ta sedan bort lite fyllning så att ottomanen kan forma sig bättre efter kroppen.


Vattenavvisande tyg: Lämplig för inomhus och utomhus

Polyestertyget speciellt utvecklat av Sit&Joy är vattenavvisande och dubbelsytt. Detta gör Duo-kollektionen också mycket lämplig för utomhusbruk. Vi rekommenderar att förvara sittsäcken torrt när den inte används. Detta förlänger livslängden och ger dig rätt till garantin. Men om sittsäcken blir blöt är detta lyckligtvis inget problem!

Det vattenavvisande tyget gör också rengöringen enkel. En trasa och mild tvål tar bort alla fläckar!


Duo-kollektion: Kombinera och skapa den ultimata loungeplatsen

Duo-kollektionen från Sit&Joy är inspirerad av den dubbla färgkombinationen, de dubbla funktionerna som en Sit&Joy sittsäck kan ge och det speciella vattenavvisande tyget som passar både inomhus och utomhus.

Skapa och dekorera ditt utrymme med Sit&Joy sittsäckar, kuddar och puffar från Duo-kollektionen i 4 trendiga färger. Kombinera denna produkt med en av följande produkter från Duo-kollektionen för en elegant och unik lounge:

Duo Largo, Duo Senza, Duo Pouf Rondo, Duo Pillow Rolly, Duo Pillow Tutti.


Levereras med den bästa sittsäcksfyllningen: FlexiPearl® Original

Denna ottoman kommer med FlexiPearl® Original sittsäcksfyllning. Dessa är nya, dammfria och fjädrande vita pärlor speciellt designade för sittsäckar och puffar.

På grund av dess storlek måste du fylla denna ottoman själv. Detta är enkelt med det praktiska FlexiPearl® EasyFill-systemet.

Specifications

Modell Poff
Märke Sit&Joy ®
Användning Indoor & Outdoor
Färg Grön
Förpackning 78 x 58 x 50 cm (2x)
Material Polyester (vattenavvisande)
Vikt 5 kg
Fyllning FlexiPearl® Original
Innehåll 200 l
Totallängd 100 cm
Totalbredd 100 cm
Totalhöjd 40 cm