Kudde 'Duo Tutti' Mustard

Beskrivning

Sit&Joy Duo Tutti: Kompakt och snygg

Duo Tutti passar perfekt i alla hem. Denna lilla version är idealisk att använda som en dekorativ kudde eller ryggstöd. Ge ditt utrymme en trendig look! På så sätt kan du skapa en avkopplande plats på nolltid.

Duo Tutti är ordentligt fylld. Så du kan använda den som sittdyna och ryggdyna. För svårt? Ta sedan bort lite fyllning så att kudden kan forma sig bättre efter kroppen.


Vattenavvisande tyg: Lämplig för inomhus och utomhus

Polyestertyget speciellt utvecklat av Sit&Joy är vattenavvisande och dubbelsytt. Detta gör Duo-kollektionen också mycket lämplig för utomhusbruk. Vi rekommenderar att förvara sittsäcken torrt när den inte används. Detta förlänger livslängden och ger dig rätt till garantin. Men om sittsäcken blir blöt är detta lyckligtvis inget problem!

Det vattenavvisande tyget gör också rengöringen enkel. En trasa och mild tvål tar bort alla fläckar!


Duo-kollektion: Kombinera och skapa den ultimata loungeplatsen

Duo-kollektionen från Sit&Joy är inspirerad av den dubbla färgkombinationen, de dubbla funktionerna som en Sit&Joy sittsäck kan ge och det speciella vattenavvisande tyget som passar både inomhus och utomhus.

Skapa och dekorera ditt utrymme med Sit&Joy sittsäckar, kuddar och puffar från Duo-kollektionen i 4 trendiga färger. Kombinera denna produkt med en av följande produkter från Duo-kollektionen för en elegant och unik lounge:

Duo Largo, Duo Senza, Duo Pouf Rondo, Duo Pillow Rolly, Duo Pillow Tutti.


Levereras med den bästa sittsäcksfyllningen: FlexiPearl® Original

Denna kudde kommer med FlexiPearl® Original fyllning. Dessa är nya, dammfria och fjädrande vita pärlor speciellt designade för sittsäckar och kuddar. Kudden kommer att skickas till dig fylld.

Specifications

Modell Kudde
Märke Sit&Joy ®
Användning Indoor & Outdoor
Färg Gul
Förpackning 40 x 40 x 50 cm
Material Polyester (vattenavvisande)
Vikt 2 kg
Fyllning FlexiPearl® Original
Innehåll 25 L
Totallängd 50 cm
Totalbredd 50 cm
Totalhöjd 10 cm